Meditatia Transcedentala (tehnica MT) – aplicarea practica a celei mai stravechi traditii a cunoasterii pentru accelerarea evolutiei umane

dezvoltarea constiintei, meditatia transcendentala, MT, MT-Sidhi, educatie prin meditatie, sanatate, yoga, arhitectura vastu, medicina ayurvedica, agricultura ecologica

– Programul avansat de meditatie MT-Sidhi – efectele globale ale zborului yogin



Sidhi inseamna perfectiune.

Programul MT-Sidhi inseamna dobandirea capacitatii de functionare de la nivelul tuturor legilor naturii al caror salas este in aspectul transcendent al realitatii, activat prin intermediul Meditatiei Transcendentale (MT).

Cel mai remarcat element al programului MT-Sidhi este zborul yogin – corpul se elMT-Sidhi_2016ibereaza de forta gravitationala. Experienta traita este o imensa bucurie. In plan fizic se observa o crestere substantiala a coeziunii activitatii cerebrale. Ordinea proprie starii celei mai linistite a mintii si corpului este proiectata in activitatea intensa din timpul practicii zborului yogin. Acesta este de fapt scopul zborului yogin – extragerea armoniei din domeniul transcendent si introducerea ei in dezordinea proprie domeniului relativ.

Astfel, tendinta de a trai in armonie cu totalitatea legilor naturii, al caror salas este in transcendent, se accentueaza.  

chacreProgramul MT-Sidhi a fost cladit pe baza tratatului de Yoga al lui Maharishi Patanjali, de acum aproximativ 2500 de ani.

Maharishi Mahesh Yogi a selectionat un numar de formule („sutre”)  mentionate de Patanjali care le prezisese efectul. Acestea indica integrarea profunda intre constiinta si expresia sa materiala – fiziologia umana. 

Practica MT-Sidhi nu inseamna nici pe departe detinerea de puteri supranaturale, ci arata faptul ca viata cosmica se regaseste in propria fiziologie umana pentru ca ambele sunt de aceeasi esenta, astfel ca omul poarta in natura sa proprie capacitatea de a utiliza legile naturii si o poate face de la un nivel superior de purificare mentala si fizica.

Sidha, practicantii programului avansat de meditatie MT-SidOptimizare mentala prin TM-Sidhihi, dezvolta abilitatea de a gandi si de a actiona de la nivelul cel mai coerent si intergrat al activitatii creierului – nivelul Constiintei Transcendentale, respectiv nivelul Campului Unificat al Tuturor Legilor Naturii. Momentul de maxima coerenta a undelor cerebrale se realizeaza in momentul in care corpul se desprinde de pamant in timpul practicii zborului yogin, aceasta fiind evidenta faptica a realitatii ca mintea este folosita la o maxima capacitate prin practicarea MT-Sidhi.

Pentru mai mult despre MT-Sidha (lb. Engleza) -> AFLA  AICI

Efectul extins al coerentei undelor cerebrale, respectiv efectul de Extra-Radianta (Super Radiance Effect) numit si Efectul Maharishi Extins  are forta de a inlatura tendintele negative propagate la nivel cosmic si care in viata noastra iau diverse forme: delicventa, dezastre naturale, accidente, conflicte armate si orice alta forma de indepartare de la un parcurs evolutiv firesc.

Cauza realizarii acestui efect extraordinar de pozitiv consta in obtinerea in mod unitar de catre Sidha care practica MT-Sidhi impreuna a starii superioare de Beatitudine, inteleasa ca bucurie deplina si de necomparat cu nici o alta forma de bucurie pe care omul o poate resimti in general, care se obtine atunci cand fiziologia umana depaseste forta gravitationala si se ridica de la pamant, precum explica insusi Maharishi Mahesh Yogi in prezentarea de mai jos:


Maharishi explica starea de Beatitudine din timpul zborului yogin


In momentele istorice de conflict ale zilelor noastre Maharishi a organizat in apropierea acestor zone de tensiune adunari mondiale pentru pace unde au fost mobilizati mii de zburatori yogini din toata lumea. Efectele practicii MT-Sidhi au fost masurate si documentate intr-un numar semnificativ de studii.

Pentru detalii despre studii (lb. Engleza) -> AFLA  AICI

In baza tuturor dovezilor deja acumulate in zeci de ani se poate azi sustine ca intradevar, practicarea programului de MT-Sidhi de catre un numar cat mai mare de oameni aduce un aport enorm la mentinerea pacii mondiale reducand tendintele violente.

Efectul Global de Extra-Radianta la nivel national poate fi obtinut daca cel putin radacina patrata din 1% din totalul populatiei unui stat practica impreuna MT-Sidhi zilnic.

Pentru facilitarea obtinerii acestui deziderat este recomandata construirea in fiecare tara a unei scoli dupa pricipiile arhitecturii Vedice – o structura VASTU – in care sa se desfasoare o Educatie Bazata pe Dezvoltarea Constiintei  in care sa se practice in prima faza MT si apoi inclusiv MT-Sidhi de catre copiii si tinerii cursanti ca disciplina zilnica.

Motivul este faptul ca tinerii si copiii sunt cei care pot sustine fiziologic cel mai bine practicarea zborului yogin in sine, pentru ca eficienta rezultatului de obtinere a desprinderii de sol este direct determinata de inocenta practicii pe de o parte, iar pe de alta parte, MT-Sidhi inseamna o sanatate completa deoarece legatura minte-corp-univers este cea mai puternica atunci cand exista o maxima coerenta in functionarea fiziologiei. Nu in ultimul rand, copiii si tinerii sunt cei care poarta mai departe sperantele de mai bine ale intregii societati. Dr. Bevan Morris explica indeaproape conceptul in prezentarea de mai jos:

Zborul Yogin pentru asigurarea pacii – Bevan Morris, Dr. in Stiinta Inteligentei Creatoare


Ce se intampla in timpul Meditatiei Transcendentale (MT) ? -> AFLA  AICI

Poti sa inveti MT in Romania -> Contact Centru MT National

Daca ti-a placut sau ai considerat utila informatia, ofera un like sau share 🙂

ACTIVITATI NATIONALE -link-uri utile:

CONFERINTA INTRODUCTIVA IN TEHNICA MT la Centrele MT din Romania

YAGYA PENTRU ROMANIA: Invincibilitate, siguranta, pace, sanatate si afluenta pentru Romania si fiecare natiune

ACTIVITATI INTERNATIONALE ––- link-uri utile:

MUM – STUDIAZA LA UNIVERSITATE IN SUA

1000 North Fourth St. Fairfield, Iowa 52557

MERU – CURSURI INTERNATIONALE LA Maharishi European Research University

Station 24, 6063 NP Vlodrop, Olanda

Lista Centre de Meditatie Internationale:

Lista Centre Nationale de Meditatie in Romania:

Contactați-ne:

Dir. Național MT Romania ____Dl. Nicolae Stoian____ __Tel: +40 729 684 398__ ___Web oficial: ro.tm.org ___

Politica de Copywrite:

Întregul conținut este Copyright AMTR - Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania fondata de Maharishi Mahesh Yogi®. Programul Maharishi de Meditatie Transcendentala este unic in lume si este predat doar prin asociatii sau institutii de invatamant infiintate sub egida Centrului International creat de Maharishi Mahesh Yogi. Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania (AMTR) este singura din Romania care se numara printre acestea.