Meditatia Transcedentala (tehnica MT) – aplicarea practica a celei mai stravechi traditii a cunoasterii pentru accelerarea evolutiei umane

dezvoltarea constiintei, meditatia transcendentala, MT, MT-Sidhi, educatie prin meditatie, sanatate, yoga, arhitectura vastu, medicina ayurvedica, agricultura ecologica

– De ce invat cu instructor MT?


Instructor MTTehnica Meditatiei Transcendentale (MT) se invata individual de la un instructor atestat care a parcurs toate etapele de formare sub egida organizatiei internationale infiintate de Maharishi Mahesh Yogi.

Ea urmeaza intocmai tot ce a stabilit Maharishi pentru mentinerea puritatii acestei tehnici ale carei principii sunt milenare. Fara mentinerea acestei puritati tehnica este diluata.

Prin mentinerea puritatii tehnicii se intelege atat buna alegere a sunetului („mantra”) cat si impartasirea lui de catre instructor elevului exact in modul transmis de generatii in traditia Vedica. 

Nimeni nu este oprit sa invete Meditatia Transcedentala(MT) din considerente financiare, asa incat nu exista motive sa nu fie invata cum trebuie. 

Pentru detalii taxe curs MT-> AFLA  AICI

La fel cum nu invatam singuri sa vorbim, nu putem invata singuri aceasta tehnica. Cei care au incercat sa o faca si-au format deprinderi gresite si le-a fost apoi foarte greu sa invete in mod corect.

Pentru detalii despre etape invatare MT-> AFLA  AICI


Ce se intampla in timpul Meditatiei Transcedentale (MT) ? -> AFLA  AICI

Poti sa inveti MT in Romania -> Contact Centru MT National

Daca ti-a placut sau ai considerat utila informatia, ofera un like sau share 🙂 

ACTIVITATI NATIONALE -link-uri utile:

CONFERINTA INTRODUCTIVA IN TEHNICA MT la Centrele MT din Romania

YAGYA PENTRU ROMANIA: Invincibilitate, siguranta, pace, sanatate si afluenta pentru Romania si fiecare natiune

ACTIVITATI INTERNATIONALE ––- link-uri utile:

MUM – STUDIAZA LA UNIVERSITATE IN SUA

1000 North Fourth St. Fairfield, Iowa 52557

MERU – CURSURI INTERNATIONALE LA Maharishi European Research University

Station 24, 6063 NP Vlodrop, Olanda

Lista Centre de Meditatie Internationale:

Lista Centre Nationale de Meditatie in Romania:

Contactați-ne:

Dir. Național MT Romania ____Dl. Nicolae Stoian____ __Tel: +40 729 684 398__ ___Web oficial: ro.tm.org ___

Politica de Copywrite:

Întregul conținut este Copyright AMTR - Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania fondata de Maharishi Mahesh Yogi®. Programul Maharishi de Meditatie Transcendentala este unic in lume si este predat doar prin asociatii sau institutii de invatamant infiintate sub egida Centrului International creat de Maharishi Mahesh Yogi. Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania (AMTR) este singura din Romania care se numara printre acestea.
%d blogeri au apreciat: