Meditatia Transcedentala (tehnica MT) – aplicarea practica a celei mai stravechi traditii a cunoasterii pentru accelerarea evolutiei umane

dezvoltarea constiintei, meditatia transcendentala, MT, MT-Sidhi, educatie prin meditatie, sanatate, yoga, arhitectura vastu, medicina ayurvedica, agricultura ecologica

– Cum devin instructor de Meditatie Transcendentala?


 

Oricine poate deveni instructor de Meditatie Transcendentala (MT).

De-a lungul timpului au fost pregatiti peste 30.000 de instructori din toate tarile si de toate religiile (exista si preoti instructori MT). Conditia esentiala pentru a deveni instructor este sa doresti cu toata seriozitatea sa devii instructor de Meditatie Transcendentala (MT).

Meditatie impreuna

Pot urma acest curs persoanele care au invatat programul MT-Sidhi si pot invata programul MT-Sidhi persoanele care au invatat Tehnica MT si apoi tehnicile avansate de Meditatie Transcendentala predate la cateva luni diferenta una de cealalta.

Este un progres care in mod realist dureaza minimum 2 ani dupa invatarea Tehnicii MT.

Spre deosebire de invatarea unei discipline care implica deprinedera de atitudini, abilitati si comportamente pe langa acumularea de cunostinte, a deveni instructor de Meditatie Transcendentala (MT) inseamna o transformare holistica a persoanei la nivel fiziologic, psihologic si spiritual.

Cursurile pentru a deveni instructor de Meditatie Transcendentala (MT) au loc in cantonament – exista cursuri pentru barbati si separat pentru femei – si dureaza 5 luni de zile, timp in care atentia este focalizata in exclusivitate asupra cursului.


Ce se intampla in timpul Meditatiei Transcedentale (MT) ? -> AFLA  AICI

Poti sa inveti MT in Romania -> Contact Centru MT National

Daca ti-a placut sau ai considerat utila informatia, ofera un like sau share 🙂

ACTIVITATI NATIONALE -link-uri utile:

CONFERINTA INTRODUCTIVA IN TEHNICA MT la Centrele MT din Romania

YAGYA PENTRU ROMANIA: Invincibilitate, siguranta, pace, sanatate si afluenta pentru Romania si fiecare natiune

ACTIVITATI INTERNATIONALE ––- link-uri utile:

MUM – STUDIAZA LA UNIVERSITATE IN SUA

1000 North Fourth St. Fairfield, Iowa 52557

MERU – CURSURI INTERNATIONALE LA Maharishi European Research University

Station 24, 6063 NP Vlodrop, Olanda

Lista Centre de Meditatie Internationale:

Lista Centre Nationale de Meditatie in Romania:

Contactați-ne:

Dir. Național MT Romania ____Dl. Nicolae Stoian____ __Tel: +40 729 684 398__ ___Web oficial: ro.tm.org ___

Politica de Copywrite:

Întregul conținut este Copyright AMTR - Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania fondata de Maharishi Mahesh Yogi®. Programul Maharishi de Meditatie Transcendentala este unic in lume si este predat doar prin asociatii sau institutii de invatamant infiintate sub egida Centrului International creat de Maharishi Mahesh Yogi. Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania (AMTR) este singura din Romania care se numara printre acestea.
%d blogeri au apreciat: