Meditatia Transcedentala (tehnica MT) – patrimoniu UNESCO

dezvoltarea constiintei, meditatia transcendentala, MT, MT-Sidhi, educatie prin meditatie, sanatate, yoga, arhitectura vastu, medicina ayurvedica, agricultura ecologica

– MT – Efectele globale ale meditatiei impreunaDe-a lungul timpului au fost publicate peste 350 de studii stiintifice „peer-reviewed”.

Peer-reviewed este conditia publicarii in reviste prestigioase. Revista numeste un colectiv de lectura compus din specialisti din acelasi domeniu („peers”) fara sa il numeasca pe autor. Colectivul citeste articolul, face observatiile necesare care sunt transmise autorului, ele sunt insusite, se fac completarile necesare si apoi eventual articolul este publicat. Este un proces laborios care asigura un standard stiintific ridicat.

Au fost numeroase studii care au aratat efectele benefice ale tehnicii Meditatiei Transcendentale (MT) la nivelul individului. Insa la mijlocul anilor ’70 au inceput sa apara studii despre efectul practicarii individuale a tehnicii MT la nivelul societatii.

Pentru detalii despre studii -> CLICK AICI

large-group_mt

S-a constatat intai intr-un numar relativ mic de orase, respectiv 11, cu o populatie de aprox. 30.000 de locuitori fiecare, studiindu-se rata criminalitatii, a accidentelor, a numarului de internari in spital ca aceste cifre au inceput sa scada in orasele unde cel putin 1% din populatie invatase Tehnica Meditatiei Transcendentale (MT). In celelalte orase prinse in studiu, similare din punct de vedere sociologic, unde nu se atinsese aceasta proportie tendinta de crestere a acestor indicatori s-a mentinut. Aceste studii au fost apoi aplicate si la un numar de peste 140 de orase si concluziile au fost aceleasi.

1% din populatie practica Meditatia Transcendentala (MT) acasa si numarul furturilor scade, numarul actelor anti-sociale scade, numarul accidentelor scade, numarul internarilor in spital scade. Acest efect a fost numit Efectul Maharishi.


Ulterior, dupa ce Maharishi a pregatit mii de persoane in Tehnica MT-Sidhi s-a constatat ca acelasi efect este obtinut cu un numar egal cu radacina patrata din 1% din totalul populatiei, daca practica MT-Sidhi se face impreuna in acelasi loc si in acelasi timp.

mt_sidhi

Concret, pentru o populatie ca aceea a Romaniei se preconizeaza inversarea tendintelor negative din societate catre mai multa armonie si mai multa pozitivitate  daca 500 de oameni practica impreuna programul MT-Sidhi.

Ne putem gandi de exemplu la o scoala unde elevii, baietii separat si fetele separat, pot practica acest program aproximativ o ora dimineata si dupa-amiaza si efectul pozitiv va fi resimtit la nivelul intregii tari. Acest efect este numit Efectul Global de Extra-Radianta sau Efectul Maharishi Extins. 

Pentru detalii despre Efectul Global de Extra-Radianta (in lb. Engleza) – > CLICK AICI 

Prezentarea video de mai jos a fost cel mai recent material lansat oficial in scopul demararii unei campanii la nivel mondial pentru pace intr-o lume amenintata de terorism.


Meditatia Transcendentala pentru pace in lume – John Hagelin, Dr. in Fizica Cuantica


Ce se intampla in timpul Meditatiei Transcendentale (MT) ? -> CLICK AICI

Poti sa inveti MT in Romania -> Contact Centru MT National


Daca ti-a placut sau ai considerat utila informatia, ofera un like sau share 🙂

Practica Meditatiei Transcendentale (MT) iti schimba viata

Interviu_antenastars

Programul MT dedicat grupurilor

Programul avansat MT-Sidhi si in Romania

Lista Centre Nationale de Meditatie in Romania:

Lista Centre de Meditatie Internationale:

Trafic Blog MT:

  • 8,516 vizitatori

Palatul Pacii la Maharishi European Research University – MERU

Timisoara conectata la Europa pentru coeziune, pace si armonie

Noul Centru MT

EVENIMENTE

Yagya pentru Romania (29 iunie - 09 iulie 2017): invincibilitate, siguranta, pace, sanatate si afluenta pentru Romania si fiecare natiune26 Iunie 2017
Cunoastere Totala si Religie (27 aprilie -01 mai 2017)19 Aprilie 2017
Tehnica Avansata MT-Sidhi (13 mai - 19 august 2017)19 Aprilie 2017

Tehnica MT in cateva cuvinte – Dir. National, Nicolae Stoian

Contactați-ne:

Dir. Național MT Romania ____Dl. Nicolae Stoian____ __Tel: +40 729 684 398__ ___Web oficial: ro.tm.org ___

Scrieti-ne:

Politica de Copywrite:

Întregul conținut este Copyright AMTR - Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania fondata de Maharishi Mahesh Yogi®. Programul Maharishi de Meditatie Transcendentala este unic in lume si este predat doar prin asociatii sau institutii de invatamant infiintate sub egida Centrului International creat de Maharishi Mahesh Yogi. Asociatia de Meditatie Transcendentala din Romania (AMTR) este singura din Romania care se numara printre acestea.
%d blogeri au apreciat asta: